Tirildrakt

En sød kollega gik på barsel, og det var først i sidste øjeblik, jeg fik en barselsgave færdig til den lille pige, hun venter. (Af samme grund må I lige bære over med, at jeg ikke nåede at skylle og presse dragten, så den bugter sig lidt på billederne.)

Det er en lille body med korte ærmer, der har et lille puf og et fint mønster ned over fronten. Modellen hedder “Tirildrakt” og er designet af Tina Hauglund, som har Instagram-profilen @strikkezilla.

Mønsteret på fronten ser umiddelbart lidt besværligt ud, men når man lige vænner sig til diagrammet, og hvis man udruster sig med en omgangstæller af en art, så er det faktisk meget medgørligt. Som omgangstæller bruger jeg app’en knitcounter. Her kan man både tælle omgange og gentagelser, og man kan have flere igangværende projekter tastet ind. Og så er den i øvrigt ret enkel i sit layout, og det kan jeg godt lide.


Jeg har været igang med denne søde lille sag alt for længe, og jeg er glad for, at det hele endte lykkeligt!

Jeg synes ikke opskriften har været den nemmeste at følge. Der var flere ting, der drillede, hvilket nok også var med til, at det trak ud med at få den afsluttet, selvom den er strikket i størrelse “lille-bitte” (str. 1 måned).

Men Tina, der står bag mønsteret, er meget opsat på at lytte til kundernes erfaringer og tydeliggøre det, der måtte være uklart i hendes mønstre, og den lydhørhed og interesse i at forbedre sit produkt, har jeg altså stor respekt for.

Jeg har også stor respekt for det arbejde, der ligger i at udvikle velkonstruerede modeller og få arbejdsprocessen beskrevet, så alle kan være med. Og dette er helt bestemt en velkonstrueret model med en god pasform.

imageDer er så mange strikkede bodies og rompers på markedet lige nu, så på trods af mine udfordringer med mønsteret, så er jeg rigtigt glad for Tiril-dragten, for jeg synes, den skiller sig ud i mængden med det fine flet, de små pufærmer og pasformen.

Det er da også blevet en populær model i strikkeverdenen, så tag et kig under #tirildrakt på Instagram, hvis I vil se en masse fine versioner af den lille, strikkede sag.

God strikkelyst!

– Line

 

Leave a Reply