The Portrait Blouse vs.2

En sommer er fløjet forbi. Jeg har ikke fået syet meget – og jeg har ikke brugt ret meget tid på hverken bloggen eller instagram. Der var lige en masse familie, der gerne ville have øjenkontakt, en have, der skulle passes, en niece, der kom til verden, en skøn ferie i Sverige med vores California camper – og den slags skal jo nydes!

Men nu er sensommeren på vej over i efterår. Det er georginer, frøkenhat og nedfaldsæbler, der præger haven, og syrummet begynder at kalde på mig igen om aftenen, når drengene sover.


  Jeg er i gang med en kjole, som de af jer, der følger mig på instagram, måske har set glimt af. Den skal jeg nok vise, når den er færdig. I stedet får I her lidt billeder af en bluse, som jeg syede for snart længe siden, men som jeg aldrig har fået vist frem herinde: the Portrait Blouse. Den er syet efter et mønster i bogen “Gerties New Book for Better Sewing”, som jeg har skrevet om før (lige her), så i denne omgang får I bare to billeder af en bluse, som jeg bruger rigtigt meget.Håber der er gang i symaskinerne derude – eller måske bare i drømmene om dem!

– Line

 

2 comments

Leave a Reply