Busters legetæppe

Med alle de timer, der ligger bag dette projekt, burde jeg virkelig have taget nogle bedre billeder af resultatet – men det var mørkt, jeg blev færdig og jeg har GLÆDET mig til at have et resultat at vise frem på bloggen – så her har I det!!

IMG_1034.JPG
Det har været et rigtigt sjovt (men tidskrævende og lidt pebret) projekt at køre gennem maskinen.
Jeg vil skynde mig, at sende et kæmpe skulderklap og TAK til kreatricen Annelise Kjær bag bloggen www.whybuy.dk. Annelise har gjort det store arbejde med at lave en rigtigt fin DIY på tæppet – og den har jeg fulgt meget tæt!! Der var ikke lige overskud til at tænke ret meget ud af boksen (ringen?!), da jeg skulle igang, og hvorfor også ændre partituret, hvis det spiller! Og det gør det altså.
Jeg synes, tæppet er blevet så fint, at jeg ÆRGER mig over, at jeg ikke havde opdaget Annelises blog, da mine egne unger var små.
Hun har i øvrigt mange andre fine ting derinde, så kig forbi www.whybuy.dk og bliv inspireret!!

Her følger så en række billeder af og ord om det, der nu er min nevø Busters legetæppe:

Det startede med en kulørt stak bomuldsstof…

IMG_1023.JPG

Så et mylder af streger, som tog en evighed at tegne op og klippe ud… (En proces, der nu var ret hyggelig, når det lykkedes mig at snige ipad’en med mig i kælderen)

IMG_1021.JPG

IMG_1026.JPG

Med projektet følger heldigvis også alletiders undskyldning for at investere i alskens bjælder, raslebokse, pive-puder, sikkerhedsperler og knitrecellofan (for ikke at nævne alt det andet, jeg også kom til at bestille – bare fordi…)

IMG_1024.JPG
Jeg handlede hos www.egnedesign.dk. Det er et kulørt slaraffenland. Det eneste jeg ikke fandt derinde var et sikkerhedsspejl, men det lykkedes at fremskaffe ved en tur i den lokale genbrugsbutik, hvor en gul badeand med lettere ridset spejl-krop måtte lade livet og transformere sig om til en lyserød snegl.

IMG_1028.JPG

IMG_1029.JPG

Herefter rullede der hoveder…

IMG_1025.JPG

I hovederne har jeg puttet raslebokse med forskellig lyd. Jeg overvejer, at lave en ny omgang hoveder, og bruge dem som puder i stedet.
Disse kom på tæppet, og det ser sådan ud:

IMG_1032.JPG

IMG_1027.JPG

IMG_1030.JPG

Det sidste dyr på mit tæppe er en lille bambi med bjælder i benene. Jeg synes, det er en ret fin detalje på tæppet, at den er placeret op over kanten…

IMG_1031.JPG

Det sidste tæppet blev udstyret med var et drys af forskellige blade, som er sat på med velcro. De har fået lidt fylde med pladevat, og de er knitrende sprøde for små babyhænder at få fingre i.
På det originale tæppe er der yderligere et pindsvin og en flok fluesvampe – men her løb tiden altså fra mig (da jeg virkelig gjorde, hvad jeg kunne for at blive færdig inden Busters barnedåb i slutningen af oktober!), så de blev sorteret fra på min version.
Jeg har planer om at lave fluesvampene som løse rangler i stedet. De er klippet ud, og jeg synes faktisk, at det er lidt sjovere end den fastmonterede version.

Jeg havde et HYR med at få syet bagsiden af den mørkegrønne ring fast på tæppets lysegrønne center. Den del af tæppet er jeg ikke tilfreds med, men jeg prøver at tænke, at jeg i det mindste heller ikke med dette tæppe har begået hybris!

I lørdags indtog min lille nevø så tæppet, der alt i alt kom til at se sådan ud:

IMG_1033.JPG

Hvis I har lyst, så kast jer ud i det! I er hjulpet godt på vej med Annelises DIY, og det føles herligt at se den lille, som tæppet er tiltænkt, indtage det efter alt arbejdet.

God sy-lyst derude!!

– Line

5 comments

  • Line says:

   Tusind tak Betina. Det er jeg rigtigt glad for du synes! Jeg har lige kigget ind forbi din blog. Sikke nogle søde børn du har. Kan da godt forstå, hvis du har lyst til at øge den lille flok – men et legetæppe er nok alligevel ikke det afgørende lod på vægten…

   Tak for din kommentar!

   – Line

 1. Katrine/Små tanker says:

  Wow, hvor er det altså bare fint Line!! Jeg har kigget på det mange gange på whybuy, men tænkt, at det var et kæmpe, kæmpe arbejde. Men det ligner helt klart, at det var tid og arbejde værd. Virkelig fint er det i hvert fald!

 2. Annelise says:

  Hej Line,

  Hvor er det fint – tak for de søde ord:-) Fantastisk at min DIY kan glæde andre.. Lidt sjovt at se mønstret tegnet op som du har gjort, og god ide med de løse fluesvamperangler 🙂

  Kh Annelise / whybuy.dk

Leave a Reply