Barselsgave

Det burde jo egentligt have været muligt at have en barselsgave liggende parat. Alligevel røg jeg i al skynding ned i mit syrum i går aftes for at sy et badesvøb til min lille nye nevø, der kom til verden i forgårs.
Jeg havde for længe siden indkøbt den lækreste, grønne frotté og tænkt, at jeg en dag ville sy et badesvøb i det efter den fine DIY, som Anna har lavet på sin blog Laralil.
Hun har mange DIYs på sin side, og hun er god til at lave dem, så tag et smut forbi hende!

Anna er en ørn til applikationer. Dette er min første, men jeg synes den er blevet helt hæderlig, og tog slet ikke så lang tid, som jeg frygtede.
Min søster og svoger mødte hinanden i Nepal. Min ældste søn var vild med de billeder de sendte hjem af elefanter, så jeg synes det måtte være det rigtige motiv til hans fætter.

20140718-095737-35857437.jpg

Nu sidder jeg i toget på vej til København for at aflevere aftenens produktion og møde det lille nye menneske.
Jeg glæder mig!

Hav en god dag derude.

– Line

6 comments

  • Line says:

   Tak Karen Elisabeth! Nu er udfordringen, at der er SÅ mange ting jeg har lyst til at lave til den lille ny familie… Kan være jeg snart skal forsøge mig med en af de bodies, du vist efterhånden er ekspert i. ^_^

   – Line

  • Line says:

   Tak Astrid! Der var da så også lige en god del inspiration til flere gaver i dit eget “barselsgave-indlæg”. ^_^
   Og ja – det er fantastisk at være blevet moster! Jeg har glædet mig så meget til det!

   – Line

 1. Ingrid says:

  Hvor er det bare blevet fint:-) Jeg er helt pjattet med elefanten. Når jeg engang finder ud af at bruge min symaskine, må jeg da lige overveje at kopiere din ide til mine piger som minde om vores tid i Nepal:-)

  • Line says:

   Tusind tak Ingrid! Anna bag bloggen Laralil har mange flere skabeloner til applikationer, som du kan printe fra hendes side. Elefanten er derfra. Min svoger udbrød til min store glæde, at det jo var en Nepal-elefant, jeg havde lavet, og den slags udbrud varmer jo et kreatrice-hjerte, når det nu netop var tanken. God svoger!
   Jeg glæder mig da i øvrigt til at se, hvad du får kørt gennem maskinen, når den tid kommer!

   Kærligst, Line

Leave a Reply