Forventningens glæde kommer i mange nuancer

Jeg elsker de små hverdagsstunder. Den lille uforudsigelige lykke, der gemmer sig i dem.
Med små børn, fuldtidsarbejde og hus og have, der skal passes, gælder det for mig om at snige små ro-på-pauser ind. Små tidslommer, hvor jeg prioriterer at gøre noget, der føles som en lille forkælelse.
En af de stunder er, når ungerne er puttet, og jeg sætter mig til symaskinen eller ud i aftensolen med en kop kaffe fra den kapselmaskine, jeg fik i julegave. Jeg er bare så barnligt glad for den kop kaffe den laver til mig!

Den anden dag kom pakkeposten med en pakke til mig midt i 30 graders varme og den fliselægning, vi er i fuld gang med. Dette var indholdet…

20140713-200839-72519946.jpg

Det er altså en lille kube af mange nuancer af forventningens glæde for mig. (Og jeg er ikke sponsoreret – bare glad for min kop aftenkaffe!)

Lige for tiden kan jeg gå omkring i haven og dufte til mine mandshøje Dronning Ingrid roser. De er blandt mine yndlingsroser og plantet så drengene kan lege i deres sandkasse bag dem uden at føle sig overvågede fra terrassen. Jeg har klippet et par af dem ind til en lille buket.

20140714-092611-33971286.jpg

Duften i haven gør i øvrigt arbejdet med fliserne sjovere. Den anden dag gik min eftermiddag således sådan her:

20140714-093111-34271941.jpg

Og efter to dages arbejde var vi nået så langt:

20140714-093250-34370043.jpg

På varme sommerdage er det i øvrigt fantastisk med projekter, der kan foregå udenfor. Symaskinen er ikke egnet i den henseende, så jeg har påbegyndt forskellige små projekter ved siden af syningen. Et af dem er en stak kulørte, hæklede vaskeklude til min søster og svoger, der får deres første barn lige om lidt. De første to er færdige, og her er resultatet:

20140714-093428-34468840.jpg

Jeg har helt i tråd med tidens trend pyntet dem med TichTachs harlekin-tern, og jeg tror det bliver fint, når der ligger en hel stak i alle de forskellige blå-grønne nuancer, som Søstrene Grene byder på.

Der går i øvrigt gerne et par uger mellem blogindlæggene for tiden. Det er sommer, og der er gang i alt muligt, men følg med på Instagram i mellemtiden. Der fanger jeg lidt flere af de små hverdagsglimt og håndarbejdsprojekter. I er meget velkomne derovre også!

– Line

4 comments

 1. Charlie says:

  Hold op hvor når du meget! Terrassen bliver da SÅ flot og vaskekludene er skønne – de skal nok vække lykke hos den kommende lille familie 🙂

  • Line says:

   Årh – tak, Charlie! Når først alt det nedenunder fliserne er lavet går det hurtigt med at dække arealet (og det er ikke mig, der gør det bøvlede forarbejde!) Jeg glæder mig meget til at “indrette” de nye fliseområder. Vores forhave er lige nu en parkeringsplads for nogle af de mange, fine roser, der stod i haven, da vi købte huset. De står hulter til bulter, og jeg glæder mig meget til at få dem ud på nogle pladser, hvor de forhåbentligt kommer lidt mere til deres ret. Og så skal jeg have plantet en række hvide, opstammede wisteria (blåregn) fra vejen ind til huset. Kommer tid kommer råd! – forhåbentligt også til havemøbler at nyde terrassen fra!
   – og dejligt, at du tror på mit lille vaskeklude-projekt. Det er længe siden jeg sidst hæklede noget, så jeg skal lige genfinde rytmen! ^_^

   – Line

 2. Louise - Garn Grammatik says:

  Det ser rigtig skønt ud, Line – selv flisearbejdet er fanget på en måde, så du faktisk får det til at se lidt hyggeligt ud. Og hvis ikke hyggeligt, så i hvert fald tilfredsstillende for det detaljeorienterede øje med det fine mønster 😉

  Kh. Louise

  • Line says:

   Ih tak, Louise! Der ER faktisk ret hyggeligt med de fliser. Min del af arbejdet i hvert fald og så det, at jeg kan gå i boble og ikke er på i forhold til ungerne for en stund! Så kan selv brolægning blive en lille mig-tid. ^_^

   – Line

Leave a Reply