Kaffe og Kreatricer

Der er mange veje til inspiration – og til nye bekendtskaber. Fællesskabet var jo allerede på plads, så det var nemt at falde i både snak og hak da vi i går var fem kreatricer (et herligt ord Louise aka Garngrammatik har introduceret mig for) der mødtes hos Louise i Odense.
Louise og jeg havde planlagt dagen sammen. Jeg ankom slæbende på en pose forplejning – men det var Louise, der tog resten af slæbet. Hun havde dækket det fineste bord og arrangeret hver plads med små goodies til os hver.

Vissevasse havde været så søde at donere et af deres postkort til os hver. Vores formål med dagen var jo blandt andet at samle nogle af de kreative kræfter i Fynsområdet (og hvilken glæde at opleve, at Fynsområdet strækker sig helt til Frederiksberg, hvor Astrid aka Rock&RollHausfrau tog turen fra!). Den havde Vissevasse luret, og de bidrog på bedste vis til promoveringen af Fyn med deres “Fyn er Fin” postkort.
Louise havde også været en tur omkring en rigtigt sød, lokal dame, Ellen. Ellen har haft sin butik “Ellens Patchwork” i 20 år, og hun havde lavet de fineste pakker til os alle. Vi fik hver et eksempel på, hvad man kan lave i Patchwork. Jeg selv fik en lille, polstret æske. Jeg er helt fascineret af de små sting og sammensyninger i æsken, og jeg overvejer meget, om jeg skulle tage med til et af Ellens arrangementer, hvor man for 20 kr kan komme til sy-cafe – og garanteret få skærpet sine færdigheder udi håndsyede sting!

20140623-230747-83267981.jpg
På billedet ovenfor kan I også se Louises egen lille velkomsthilsen til os alle: hun havde lagt et lille hæklekit ved hver tallerken. Et nøgle bomuldsgarn, en matchende knap og to opskrifter hun selv har kreeret. Med diagram og det hele! Der er i øvrigt mange flere opskrifter i forskellige sværhedsgrader på Louises blog www.garngrammatik.dk, og hun er så supertjekket, at de selvfølgelig allerede er inddelt i kategorier efter sværhedsgrad, så det er kun et spørgsmål om hvor selverkendende man er, og hvor meget garn man har gemt i skabene (Louise har garn i sine!!)

Og apropos tjekkethed og garn – jeg vil lige vise jer det her billede:

20140623-231558-83758767.jpg
Louise er selverklæret Struktursisse – og hun har styr på sit garn!

En anden der har styr på tingene er Astrid (Rock&Roll Hausfrau). Hun ankom med de fineste, nøje udvalgte og helt modtager-orienterede værtindegaver! Udover at have indbundet en notesbog i stof (som jeg tror jeg vil bruge til stofkartotek nu inspireret af Louise!) havde hun været i den lokale genbrugs for at finde et herligt eksemplar af Femina fra 1956. Spot on, Astrid. Tusind tak!!

Der gik ikke længe fra alle var ankommet til garnet kom på bordet (sammen med lækre summerbird flødeboller fra Katrine aka Små Tanker fra en Kreativ Løbemor! Tak Katrine!!!) Og det blev virkelig en hyggelig dag, som jeg stor-nød og som jeg glæder mig til at gentage!

20140623-232506-84306797.jpg
Vi startede inden døre…

20140623-232626-84386247.jpg
…men rykkede så ud i solen.

20140623-232737-84457564.jpg
Tak for en dejlig dag til jer alle – og til dig Louise for at lægge hus og god karma til!

– Line

9 comments

  • Line says:

   Jeg glæder mig altid til næste anledning til at besøge Kbhvn – forhåbentligt snart!! Og så er der jo også Howtodofashions syworkshop i september! Du har nogle måneder til at samle mod!! ^_^

   – Line

 1. Louise says:

  Arrrmen altså – bliver jo helt svimmel og lykkelig på øverste etage over så meget ros! Og så rigtig meget i lige måde tak for dit dejige selskab, søde Line! 🙂

 2. Ingrid says:

  Hvor ser det bare hyggeligt ud. I er allesammen supertjekkede, men Louises små hækleprøver slår ALT, jeg har set EVER:-D Dejligt at kunne følge med via bloggen. Engang i fremtiden hopper jeg altså på toget med Astrid;-) Knus fra Kathmandu

 3. Katrine/gugge says:

  Ja, tak for sidst, Line.
  Det var simpelthen så hyggeligt. Og sjovt som garn og snak bare så hurtigt “kom på plads” og det pludselig ikke føltes som om det var første gang vi mødtes.
  Jeg ser også frem til vol. 2. Jeg var helt høj på krea og inspiration – og er det faktisk stadig 😀

Leave a Reply