Social Syning…

Der er mange måder at gøre syprocesser sjove på – og mange måder at finde inspiration til arbejdet.

Stoflige glæder...    Flere glæder...

En måde er at udbyde eller deltage i forskellige former for syudfordringer eller sewalongs. Jeg har efterhånden fulgt en del af disse forløb på sidelinien, men nu har jeg altså besluttet at hoppe med på vognen hos Marie Koupparis, som har bloggen A Stitching Odyssey.

Foto lån fra A Stitching Odyssey.

Foto lånt fra A Stitching Odyssey.

Maries motivation for udfordringen er simpel: hun har opbygget en stor samling af vintage symønstre – men kun syet nogle ganske få af dem op. Hendes personlige mål er at få syet mindst 5 modeller op i løbet af 2014 – og vi er alle inviteret til at deltage i udfordringen.

Det jeg godt kan lide er, at

1) jeg har hele resten af året til at nå i mål

2) jeg sætter selv det kvantitative mål

(Hvilket for mit vedkommende naturligt begrænser sig til maks 3 kjoler, som det ser ud nu, da jeg ikke har flere mønstre på lager so far!)

3) Jeg er allerede i gang!

 

McCall 6470

McCall 6470

Overdelen til min prøvesyning af McCall 6470 er færdig.

Overdelen til min prøvesyning af McCall 6470 er færdig.

Åbningen i nakken. Jeg har gjort åbningen 1.5 cm længere (og været for sjusket med strygejernet, kan jeg se!)

Jeg har gjort åbningen i nakken 1.5 cm længere (og været for sjusket med strygejernet, kan jeg se!)

Vil I være med? Det ville være sjovt at følge jeres projekter sideløbende…

Klik på knappen ude til højre, og I kommer direkte til Maries side, hvor hun selv beskriver udfordringen nærmere. Hvis I følger hendes blog, vil I også kunne se nogle af de bud, der kommer fra andre hjørner af blogland.

– Line

7 comments

  • Line says:

   Tak Nana!
   Jeg har kastet mig over skørtet, og jeg kan allerede se, at det bliver lidt en udfordring at få alle læg og paneler til at matche, når kjolen næste gang skal syes op i noget lidt mindre tilgivende stof. Er bange for jeg aldrig får en stribet version! Men den grønne prøvekjole skal nok blive fin! Du kan låne den til sommer! ^_^
   – Line

 1. Charlie says:

  Jeg glæder mig til at se resultaterne – der er intet som vintage-kjoler. Jeg ville ønske at jeg kunne være med, men har slet ikke evnerne 🙁

  • Line says:

   Jeg glæder mig også ret meget selv…!! Evnerne rækker heller ikke hele vejen – men jeg lærer det vel! Ikke mindst ved hjælp af dygtige syersker i blogland…
   Dejligt hvis du har lyst til at kigge med!

 2. Gitte says:

  Wauw hvor er den fin og sikke en fin blog. Har lige fundet dig via Astrids bloglove. Her vil jeg gerne blive hængende 🙂 Og måske følge med i vintage udfordringen. Har massere af mønstre, men voksende mave, så det er måske ikke lige nu….. 🙂

  • Line says:

   Hej Gitte,
   Tusind tak for dine ord om både bloggen og kjolen! Det er jeg så glad for! Jeg arbejder hårdt på at få et indlæg lagt ud, hvor kjolen er færdig – for det er den nu!
   Tillykke med maven, der vokser… synes jo SAGTENS du kan vise nogle af dine vintagemønstre frem på din egen blog alligevel…bare til inspiration! ^_^ Kunne være skægt at se, om du har et bestemt årti, du er forfalden til…

   – Line

Leave a Reply