GA og god weekend!

Giveaways (GA) er et fænomen i blogland, som er et helt studie værd! Der er mange af dem – og giverne har mange forskellige motiver for at dele ud.

Astrid, som er kvinden bag den fantastisk inspirerende blog RocknRollHausfrau, præsenterede for nogen tid siden en giveaway – fordi hun havde fødselsdag! Og gæt engang – gaven landede hos mig!!

Drengene, der hjalp med at tømme postkassen, da vi kom hjem fra børnehaven, var kun let misundelige. Det hjalp dog lidt, at de fik lov til at åbne pakken.

Fin, fin pakke...og små gaveglade fingre

Fin, fin pakke…og små gaveglade fingre

Indholdet fik jeg dog for mig selv. De små hjælpere hoppede ned fra skødet og videre ud i haven, mens jeg kunne sætte mig lige der, hvor jeg har tænkt mig at sætte mig med strikketøjet, når lejligheden byder sig sommeren over, og bladre Astrids gave igennem side for side.

Jeg har fået bogen Feminin Strik, som er skrevet at Lene Holme Samsøe.

Spindelvævstynd cardigan...

Spindelvævstynd cardigan…

Lige for tiden har jeg en sort trøje på pindene. Det er faktisk lidt kedeligt med alt det sorte… Trøjen skal nok blive fin, men det er efterhånden lidt en opgave, der skal overstås. Derfor er det dejligt med en hel bog fuld af fine strikkerier, der kan motivere til at få lidt mere fart på de “sorte” pinde.

Rigtigt fint forstykke og overgang fra ærmer på denne cardigan!

Rigtigt fint forstykke og overgang fra ærmer på denne cardigan!

Det ser jo ligefrem ud til at denne pudder-rosa trøje er som skabt til sommerdage i haven.

Denne trøje skal jeg helt sikkert strikke som overdel til et par nederdele i skabet...

Denne trøje skal jeg helt sikkert strikke som overdel til et par nederdele i skabet…

Der er nok at gå i krig med, så nu bliver det en kamp mellem symaskinen og strikkepindene… Fordelen ved strikkeri er jo heldigvis, at det er noget lettere at tage med ned under æbletræet, når solen skinner, end symaskinen er. Og jeg har ret svært ved at sidde inde, når solen skinner.

Astrid havde i øvrigt været så betænksom at lægge et håndskrevet kort i pakken:

Der er noget særligt over håndskrift. Afsenderen bliver i pennens aftryk på papiret, og der ligger små skjulte tanker og stemninger i stregerne, som man aldrig får med på digitale medier. Mere håndskrift til folket!

Der er noget særligt over håndskrift. Afsenderen bliver i pennens aftryk på papiret, og der ligger små skjulte tanker og stemninger i stregerne, som man aldrig får med på digitale medier. Mere håndskrift til folket!

Tak for pakken, Astrid! – og ikke mindst tak for alle dine skæve ideer, ambitioner og gå-på-mod udi håndarbejde. Det er virkelig til stor inspiration – og jeg skal så meget lære at kniple en dag!

– Line

2 comments

    • Line Herlev says:

      Jeg strikker og strikker og strikker for at blive færdig med den sorte sag! Du har virkelig fået sat gang i pindene igen her på adressen… ^_^

      – Line

Leave a Reply